Το μεγάλο όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της Αναγέννησης Καρδίτσας φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά

Το μεγάλο όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της Αναγέννησης Καρδίτσας φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Την Πέμπτη (15/3) έγινε ένα ακόμα βήμα προς τον μεγάλο στόχο, αφού ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, παρουσία κλιμακίου της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου και του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Αναγέννηση, υπέγραψε την παραχώρηση της έκτασης 34,7 στρεμμάτων από το Δημόσιο στην Περιφέρεια για να δρομολογηθεί το μεγάλο έργο.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση του ερασιτέχνη: «Έως τώρα έχουν δεσμευτεί οι πρώτες 500 χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που θα χρηματοδοτήσει το έργο και το όνειρο αρχίζει πλέον να υλοποιείται. Η έκταση θα παραχωρηθεί προς χρήση στον ΑΣ Αναγέννηση που εκεί θα στεγάσει τα σύγχρονα όνειρά του….

Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης και όλοι οι σκεπτόμενοι Καρδιτσιώτες γιορτάζουν. Ο δρόμος άνοιξε χάρη στον αγώνα συγκεκριμένων ανθρώπων που ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, συντονίστηκαν και απέδειξαν πως ακόμη και σήμερα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».