×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το Sportime στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Τσιμίκα!


    Sportime Team

Το Sportime στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Τσιμίκα!. Έχουν περάσει 5 ημέρες από τότε που η Λίβερπουλ ανακοίνωσε...


Έχουν περάσει 5 ημέρες από τότε που η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, πως δε συνεχίζει να απασχολεί και να χαροποιεί η εξέλιξη αυτή τους οπαδούς των πρωταθλητών Ευρώπης, Αγγλίας και κόσμου.

Το επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ, το LFCTV στην εκπομπή «Extra Time» αφιέρωσε το πρώτο μέρος στον 24χρονο διεθνή μπακ, που σε λίγες ημέρες θα κάνει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Και έκανε τη μεγάλη τιμή, έδωσε τη μεγάλη χαρά στο Sportime προκειμένου να αναλύσει και να συζητήσει τη σημαντικότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ.

Για τη μεταγραφή του Τσιμίκα μίλησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Μπέκι Ντέιβις, ο Διευθυντής Σύνταξης του Sportime, Γιάννης Χωριανόπουλος.

Μαζί τους ήταν και δύο μεγάλες δόξες της Λίβερπουλ, ο Τζέισον ΜακΑτίρ και ο Κρις Κέρκλαντ.

Αφού αναλύθηκαν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Τσιμίκα και πως είναι ο παίκτης που θέλει ο Κλοπ για την ομάδα του, ο ΜακΑτίρ είχε την ερώτηση αν είναι έτοιμος να περάσει κάποιο διάστημα στον πάγκο από την στιγμή που μπροστά του βρίσκεται ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πλανήτη, ο Άντι Ρόμπερτσον.

Η απάντηση του Διευθυντή Σύνταξης του Sportime ήταν πως ο Τσιμίκας είναι παίκτης της ομάδας και του προπονητή και είναι έτοιμος να κάνει ότι του υποδείξει ο σπουδαίος Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κρις Κέρκλαντ ενθουσιάστηκε με την είδηση πως ο Τσιμίκας αγαπάει πολύ τα σκυλιά. Μάλιστα… προσφέρθηκε να κρατάει αυτός τα σκυλιά του Τσιμίκα όταν θα βρίσκεται εκτός για τους αγώνες της Λίβερπουλ.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα