Sportime

Τον πέρασε και η Ρίο Άβε τον Άρη - Που φέτος ήθελε και το κάτι παραπάνω

Η Ρίο Άβε στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει και δύο νίκες.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Άρης πήρε το περασμένο καλοκαίρι τρία 10άρια και τον Γενάρη θα ψάξει ξανά για επιτελικό μέσο!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δε νικάει ούτε στην... κοντσίνα ο Άρης και... τουλάχιστον στην κοντσίνα το διασκεδάζεις κιόλας όμως οι φίλοι του Άρη θέλουν κολλύρια.

Άλλη μία απώλεια βαθμών για τον Άρη, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα μέσα στο Χαριλάου και ο Άρης έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη!

Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα τα φαντάζονταν ο Θόδωρος Καρυπίδης, στην αρχή της σεζόν, καθώς ο ίδιος την επένδυσή του την έκανε. Με άλλα λόγια αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη αλλά έφτασε να μοιάζει... ιδανική ακόμα και αυτή η πορεία της Ρίο Άβε.

Η Ρίο Άβε στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει και δύο νίκες. Ο Άρης ούτε νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του.

Πάντως μεταξύ μας, αν είχε το ρόστερ του Άρη ο Συλαϊδόπουλος στη Ρίο Άβε δεν θα ήταν 11η στην Πορτογαλία αλλά πολύ πιο πάνω.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΡΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα