Σπάνια στιγμή σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Τουρκία καθώς ένας διαιτητής έκανε πρόταση γάμου σε γυναίκα επόπτη την ώρα του ματς!

Σπάνια στιγμή σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Τουρκία καθώς ένας διαιτητής έκανε πρόταση γάμου σε γυναίκα επόπτη την ώρα του ματς!

Έχουμε δει αρκετές φορές σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια να γίνονται προτάσεις γάμου, ή νεόνυμφοι να εμφανίζονται στις κερκίδες μετά τη γαμήλια τελετή. Αλλά στην Τουρκία συνέβη κάτι που αν δεν είναι πρωτοφανές, είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Συγκεκριμένα ένας διαιτητής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία τύγχανε να είναι επόπτρια και μάλιστα εν ώρα αγώνα!

Το όμορφο περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Αγκρι, στην ανατολικής Τουρκία. Συγκεκριμένα, στο 10 λεπτό του ματς ο διαιτητής  έκανε την κίνησή του, με τους ποδοσφαιριστές  (U14) των δύο ομάδων να σαστίζουν αρχικά, αλλά στη συνέχεια να «σιγοντάρουν» την ξεχωριστή πρωτοβουλία του διαιτητή.

Ακόμη πιο σαστισμένη, αλλά εμφανώς χαρούμενη και συγκινημένη ήταν η επόπτρια που είδε τον αγαπημένο της να γονατίζει και να της προσφέρει το δαχτυλίδι του γάμου. ‘Ετσι από «άρχοντας του αγώνα» ο εν λόγω ρέφερι δεν δίστασε να πέσει στα πόδια της καλής του σε μια ξεχωριστή χειρονομία.  Ο διαιτητής που ονομάζεται Recep Gündüz, γνώρισε την Ayşe Polat από τα κοινά τους χρόνια στο πανεπιστήμιο.

Μόλις ο διαιτητής έμαθε ότι η καλή του ορίστηκε ως επόπτρια στον τελικό U14 (το ζευγάρι αποτελούσαν οι Ağrı Vefa Spor-Ağrı İdmanyurdu Spor) έβαλε μπρος το σχέδιό του.

Ετοίμασε το πανό που βλέπετε στις φωτογραφίες, μαζί με μια ωραία ανθοδέσμη και φυσικά το κλασικό δαχτυλίδι.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες το δημοσίευμα της «Haberler.com»