Τουρκία: Δείτε τι έπαθε η πανέμορφη Τουρκάλα και κόρη του πρώην προέδρου της Φενέρμπαχτσε - Τι της έκαναν

Διαβάστε πώς ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στην Τουρκία έπεσε θύμα απάτης από εργαζόμενό του

Τουρκία: Θύματα απάτης έπεσαν ο Αζίζ Γιλντιρίμ, πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, καθώς και η πανέμορφη κόρη του Γκιουλσά Γιλντιρίμ.

Όπως αναφέρει το TV100, ο Μουράτ Ε., εργαζόμενος στη ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκει στον 70χρονο, εγκατέλειψε τη δουλειά του τον περασμένο Ιούλιο και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ούτε η οικογένειά του ούτε ο χώρος εργασίας του κατάφερναν να τον εντοπίσουν.

Το μυστικό της εξαφάνισής του αποκαλύφθηκε στις κινήσεις του λογαριασμού που εξετάστηκαν.

Ο Μουράτ Ε. πραγματοποίησε ελλιπείς πληρωμές σε πελάτες και έλαβε το υπόλοιπο ποσό σε μετρητά, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό.

O… λαμπρός αυτός υπάλληλος χρησιμοποίησε την υπογραφή του Αζίζ Γιλντιρίμ (και της κόρης του) σε τραπεζικά έγγραφα και υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από την εταιρεία!

Όταν έγινε κατανοητό το μέγεθος της απάτης, ο Μουράτ Ε. απολύθηκε κι εν συνεχεία οι Γιλντιρίμ απευθύνθηκαν σε εισαγγελέα για να υποβάλουν μήνυση.

Η Γενική Εισαγγελική Αρχή της Ανατολίας ξεκίνησε έρευνα, μέσω της οποίας διαπιστώθηκε ότι ο υπάλληλος έδωσε 20 οδηγίες με ψεύτικη υπογραφή σε τράπεζες και πως συνολικά είχε γίνει πλουσιότερος κατά 763.000 λίρες.

Έπειτα, η Γ.Ε.Α. διέταξε να ληφθεί κατάθεση από τον Μουράτ Ε., ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης (δεν βρέθηκε σε καμία από τις διευθύνσεις που αναζητήθηκαν).

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκε και μήνυμα προς τη σύζυγό του, όπου ομολογεί την απάτη του.

«Έφυγα τρέχοντας, έφαγα όλα τα λεφτά», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, η Γ.Ε.Α. ζήτησε να καταδικαστεί ο Μουράτ Ε. σε ποινή φυλάκισης έως 13 ετών για «απάτη με επιφύλαξη» και «πλαστογραφία επίσημων εγγράφων».

Όταν ο ύποπτος συλληφθεί, θα δικαστεί στο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο.

Ο Αζίζ Γιλντιρίμ, εκ των πιο ισχυρών ανδρών στην Τουρκία