Τσέλσι: Κόντρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Τσέλσι θέλει να κινηθεί δυναμικά και φέτος στις μεταγραφές, βάζοντας τα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλά έχει να αποδείξει η Τσέλσι τη φετινή σεζόν στην Premier League, στην πρώτη χρονιά μετά την πώληση του συλλόγου από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λονδίνου έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και είναι έτοιμη να κοντράρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία πολύ σημαντική μεταγραφή.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι του Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος δείχνει ότι δεν έχει άλλο μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

Ο Ισπανός σίγουρα σε τοπ κατάσταση μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, έχοντας δείξει στο παρελθόν το ταλέντο του και τις ικανότητες του.

Η αξία του αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 42 αγώνες έχοντας 12 τέρματα και 2 τελικές πάσες.

Μάλιστα όπως σας είχαμε αναφέρει και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους, προκειμένου να ενισχύσουν τα μέγιστα τη μεσαία τους γραμμή.

Ο Τεν Χαγκ τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα του, ωστόσο πλέον η Τσέλσι σύμφωνα με τη «Sport» έχει μπει δυναμικά στην απόκτηση του.

Έντονα ακούγεται και το ενδιαφέρον της απόκτησης του, ωστόσο το να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μπορεί να έχει άλλη βαρύτητα για τον ίδιο και τις βλέψεις που έχει.