Οπαδός του ΠΑΟΚ προσπάθησε να συζητήσει... ήρεμα την μεταγραφή του Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό. Τι του είπε ο Τάκης Τσουκαλάς.

Οπαδός του ΠΑΟΚ προσπάθησε να συζητήσει... ήρεμα την μεταγραφή του Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό.

Έστω και αν η μεταγραφή πέρασε από «χίλια κύματα», τελικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπέγραψε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τη μεταγραφή, η οποία έγινε κορυφαίο τρεντ στο Twitter από τους οπαδούς των δύο ομάδων, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο Τάκης Τσουκαλάς.

Για την ακρίβεια το θέμα παρακίνησε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που έκανε το… λάθος να τηλεφωνήσει στην εκπομπή «Άντε Γεια» και να εκφράσει την απορία του «πώς ο Πασχαλάκης κατέληξε στον Ολυμπιακό», εξηγώντας ότι δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο παίκτη.

Άλλωστε ο Πασχαλάκης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα και να που πήγε στον Ολυμπιακό.

Τι το ήθελε, ο νεαρός ΠΑΟΚτζής να πει τη φράση «Δεν με πείραξε που ο Πασχαλάκης πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά που αθέτησε την υπόσχεσή του.»; Ο Τσουκαλάς πήρε φωτιά και άρχισε να του εξιστορεί πόσοι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ 

Εκεί που ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού έδωσε μεγαλύτερη βάση ήταν ο Γιώργος Κούδας για τον οποίο ο Τάκης αφιέρωσε μερικά λεπτά ώστε να αναλύσει όλο το στόρι της υπόθεσης.

Φυσικά παρότι ο 18χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ ήταν ήρεμος και προσπαθούσε να ακούσει ευλαβικά τα όσα έλεγε ο Τσουκαλάς, δεν απέφυγε τελικά το γνωστό «Άντε Γεια»! Φυσικά ο Τάκης συνέχιζε να μιλάει επί του θέματος και όταν τηλεθεατής από Θεσσαλονίκη δεν βρισκόταν στη γραμμή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 41′:54” του βίντεο