ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζαβέλλας: Ξανά στα ζόρια – Ψάχνεται για ομάδα;

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει τεθεί ήδη στο περιθώριο στη νέα του ομάδα.
Τζαβέλλας: Ξανά στα ζόρια – Ψάχνεται για ομάδα;

Μετά την ΑΕΚ στο μυαλό του είχε ξεκαθαρίσει πως το τέλος δεν έχει έρθει. Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιθυμούσε να συνεχίσει. Αθήνα η μία επιλογή, Τουρκία η άλλη.

Από την πρωτεύουσα της Ελλάδας δεν προέκυψε κάτι. Γι’ αυτό και όταν τα έβαλε κάτι, διαπίστωσε πως δεν θα ήταν άσχημο να γυρίσει σε ένα οικείο για εκείνον περιβάλλον, αυτό της Τουρκίας.

Προέκυψε και η Πεντίκσπορ και όλα καλά. Η επιλογή να φάνταζε ιδανική. Κωνσταντινούπολη, club που πληρώνει στην ώρα του, αλλά στην πράξη ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά από 3 αγώνες με τη νέα του ομάδα αισθάνεται almost aparted.

Στον πρώτο αγώνα έγινε αλλαγή στο 45’, η ομάδα έφαγε 5 γκολ από τη Χατάισπορ και από τότε είναι περισσότερο στην Αθήνα και λιγότερο στην Πόλη. Στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν έμεινε εκτός αποστολής.

Στις μεταγραφές όλα μπορούν να συμβούν. Ειδικά από τη στιγμή που τόσες χώρες είναι ανοιχτές. Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ αυτών που θα τραβήξουν και άλλο στο μεταγραφικό παζάρι. Μόνο που δεν αποκλείσουμε και αλλαγή στέγης εσωτερικά στην Τουρκία. Και εκεί, άλλωστε, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνονται μεταγραφές!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζαβέλλας: Ξανά στα ζόρια – Ψάχνεται για ομάδα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.