ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έσκασε η βόμβα – Και τώρα τι;

Τεράστιο το πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Έσκασε η βόμβα – Και τώρα τι;

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Γι’ αυτό και ο ίδιος είχε ήδη σκεφτεί την επόμενη κίνηση.

Είχε πάρει δικηγόρο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τη δύσκολη μάχη που ακολουθεί. Μόνο που πια η όλη υπόθεση έχει πάρει σάρκα και οστά.

Η Premier League ενημέρωσε πως οι «κόκκινοι» και η Έβερτον έχουν παραβεί τους κανονισμούς του Financial Fair Play της Λίγκας. Αυτό σημαίνει πως η πειθαρχική διαδικασία τώρα θα προχωρήσει.

Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε εδώ είναι ότι η Έβερτον έχει ήδη τιμωρηθεί μία φορά φέτος. Είχε αφαίρεση 10 βαθμών για τις παραβάσεις της και γι’ αυτό δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Αντίστοιχη ποινή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα είναι μαχαιριά στην προσπάθειά της να σωθεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το νομικό του επιτελείο θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ένα βασικό επιχείρημα είναι η πώληση του Μπρέναν Τζόνσον στην Τότεναμ τον Αύγουστο έναντι 45.600.000 λιρών.

Αρχικά, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εμφανίσει αθροιστικές απώλειες 105.000.000 λιρών σε βάθος τριετίας. Μόνο που δεν έχουν προσμετρηθεί τα έσοδα από αυτή την πώληση. Ο βασκός λόγος είναι ότι θα έπρεπε το deal να γίνει τον Ιούνιο, όταν έκλεισε η περσινή σεζόν.

Μόνο που η Νότιγχαμ Φόρεστ υποστηρίζει πως εάν έδινε τότε τον παίκτη, θα ήταν χαμηλότερη η ποινή της και έτσι θα ζημιωνόταν οικονομικά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είμαστε αισιόδοξοι για την πλήρη επίλυσή του και μία δίκαιη λύση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Έσκασε η βόμβα – Και τώρα τι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.