Βαρέλα… απόντος

Χωρίς τους διεθνείς και με τις μέρες να περνούν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να ετοιμάζει την ομάδα του για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος. Έτσι, την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής με παιχνίδια ειδικού σκοπού σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Φερνάντο Βαρέλα παρέμεινε στο...
Βαρέλα… απόντος

Χωρίς τους διεθνείς και με τις μέρες να περνούν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να ετοιμάζει την ομάδα του για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Έτσι, την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής με παιχνίδια ειδικού σκοπού σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα παρέμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση λόγω του προβλήματος στη μέση.Το Σάββατο (24.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: paokfc

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.