Βέμερ… για μετά το Πάσχα;

Αναβολή δύο ημερών έδωσε στο «τριφύλλι» η έδρα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που δεν εκδίκασε την αίτηση ενεργοποίησης 3 βαθμών της πλευράς του Γενς Βέμερ. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου, ζήτησε και κέρδισε περιθώριο (ορίστηκε στις 48 ώρες) επικαλούμενος ότι ο σύλλογος δεν έχει λάβει ολόκληρη καθαρογραμμένη την απόφαση η οποία εισάγεται προς...
Βέμερ… για μετά το Πάσχα;

Αναβολή δύο ημερών έδωσε στο «τριφύλλι» η έδρα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που δεν εκδίκασε την αίτηση ενεργοποίησης 3 βαθμών της πλευράς του Γενς Βέμερ.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου, ζήτησε και κέρδισε περιθώριο (ορίστηκε στις 48 ώρες) επικαλούμενος ότι ο σύλλογος δεν έχει λάβει ολόκληρη καθαρογραμμένη την απόφαση η οποία εισάγεται προς εκδίκαση για πρώτη φορά. Κάτι που σημαίνει ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα εκδικαστεί το αίτημα του Γερμανού αμυντικού και του δικηγόρου του Πάρη Ατλαμάζογλου.

Έτσι μένει, πλέον, να φανεί πότε θα προκύψει απόφαση. Αν αυτό συμβεί μετά το ματς της ΑΕΚ με το «τριφύλλι» την ερχόμενη Κυριακή, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις εργάσιμες ημέρες μετά το αμέσως επόμενο παιχνίδι Super League για να τα βρει με τον Βέμερ και τον μαχητικό δικηγόρο του. Μετά την αγωνιστική αυτή, αξίζει να σημειωθεί, υπάρχει η διακοπή λόγω Πάσχα!

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.