Πανηγυρισμοί στο Λαμία - Βέροια

Όλα ανοιχτά είναι με τη Βέροια μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση της νυν διοίκησης. Η ενημέρωση προς τους παίκτες και το σενάριο διάδοχης κατάστασης.

Τη φετινή σεζόν πάλεψε μέχρι τέλους η Βέροια για την άνοδο στη Super League 1. Σε ένα φυσιολογικό πρωτάθλημα που οι πρωταθλητές θα ανέβαιναν, θα τα είχε ήδη καταφέρει. Μόνο που αυτή η Super League 2 ήταν ένα φιάσκο.

Στα δύο ματς με τη Λαμία έδειξε καλύτερη ομάδα. Δεν ήταν, όμως, τόσο αποτελεσματική όσο ο αντίπαλός της. Έτσι έμεινε στη δεύτερη κατηγορία και κατευθείαν τέθηκε θέμα αποχώρησης της νυν διοίκησης. Άπαντες γνωρίζουν τι έχει προσφέρει η οικογένεια Μπίκα. Σε κατηγορίες που τα οργανωμένα μαγαζιά είναι λίγα, στη Βέροια όλα λειτουργούσαν ρολόι.

Την Πέμπτη (30/6) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα γίνει γνωστό ποιο είναι το πλάνο για την επόμενη ημέρα. Κρίνοντας από όσα άκουσαν οι παίκτες, οι διοικούντες αποχωρούν! Αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές των Ημαθιωτών βρίσκονται σε διακοπές. Ωστόσο, όλοι τους ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της οικογένειας Μπίκα. Αυτό που άκουσαν είναι ότι «κουραστήκαμε, δεν είχαμε τη στήριξη από την Πολιτεία, δεν μπορούμε άλλο».

Ουσιαστικά η Βέροια κινδυνεύει να μείνει ακέφαλη. Αυτό ισοδυναμεί ακόμη και με διάλυση. Σε επίπεδο φημολογίας έχει ακουστεί το όνομα ενός γνωστού παράγοντα που ίσως ενδιαφερθεί να αγοράσει την ΠΑΕ. Έχει πέσει στο τραπέζι και το να τρέξει η ομάδα με πολύ μικρό μπάτζετ, αν και το ερώτημα εκεί είναι το ποιος θα βγει μπροστά.

Η Βέροια, πάντως, όπως την είδαμε τη φετινή σεζόν, δεν θα υπάρχει. Αυτό το δημιούργημα διοίκησης και Παύλου Δερμιτζάκη, διαλύεται. Προ ημερών το Sportime.gr αποκάλυψε πως ψάχνονται για τους παίκτες της.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης έκλεισε στη Λαμία, ο Έργκους Κάτσε έχει δεχτεί κρούση από την ίδια ομάδα και έχει πρόταση από τον Βόλο, ενώ ο Μάρκος Βελλίδης είναι στη λίστα του Λεβαδειακού. Δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα πάντως. Ο Σταύρος Πεταυράκης μιλάει με τον Πανσερραϊκό, ενώ οι Σερραίοι έχουν χτυπήσει και την πόρτα του Άγγελου Οικονόμου. Ίσως δεν σταματήσουν εκεί. Τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις από Ημαθία μεριά.

Ο Σάββας Μούργος, για τον οποίο επίσης ψάχνονται τα «λιοντάρια», θεωρείται το μεγαλύτερο project και για εκείνον θα φτάσουν προτάσεις και από τη Super League 1. Κλεισμένο θεωρούν τον Γιάννη Πασά στην Καλαμάτα και έπεται συνέχεια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη σεζόν που μας πέρασε, αργά ή γρήγορα θα έχουν προτάσεις στα χέρια τους.