Βγάζει στο «σφυρί» -και- τον Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος

Ενημέρωσε μάνατζερ για το ποσό που θέλει προκειμένου να τον πουλήσει

Μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του Πανιωνίου για το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Το μόνο που του λείπει είναι η σταθερότητα, αφού υπάρχουν ματς που χάνεται. Ωστόσο, σε αυτά που είναι καλός, κάνει τη διαφορά.

Στη Νέα Σμύρνη υπάρχει ικανοποίηση για όσα έχουν δει από εκείνον και γι’ αυτό πιστεύουν ότι μπορεί να τους φέρει αρκετά χρήματα. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από την εντολή που έδωσαν σε μάνατζερ για το ποσό που θα ήθελαν.

Τι τιμή του… έβαλαν; Οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν πως σε πρώτη φάση δεν πέφτουν κάτω από τις 500.000 ευρώ. Το αν θα βρουν αυτά τα χρήματα, μένει να το δούμε.

Να σημειωθεί πως στην Πλατεία καίγονται για χρήματα και γι’ αυτό έχουν βάλει πωλητήριο σχεδόν στους πάντες. Από λίγους, όμως, περιμένουν να ανασάνουν σημαντικά.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ