Ο Βόλος πήρε τον Λούνα

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Αντόνιο Λούνα που είχε παίξει για ΑΕΚ, φλέρταρε με Παναθηναϊκό και αποτελεί παιδί του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Φράνκο Φεράρι πήγε στον ΑΠΟΕΛ και ο Βόλος έκλεισε πολύ γρήγορα το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνάς του. Ο Αντόνιο Λούνα ανακοινώθηκε και μετά από αρκετά φλερτ με ελληνικές ομάδες, θα παίξει στη Super League 1.

Από την ακαδημία της Σεβίλλης ξεκίνησε και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο Μανόλο Χιμένεθ τον ξέρει καλά. Συνυπήρξαν εκεί για κάποια χρόνια. Ήταν από τους παίκτες που βοήθησε ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ. Ρωτήθηκε, μάλιστα, η άποψή του από τους Θεσσαλούς και τα όσα μετέφερε, ήταν θετικά.

Στο παρελθόν ο Χιμένεθ προσπάθησε να πάρει τον Λούνα στην ΑΕΚ, ενώ το όνομά του έπαιξε και επί Ίλια Ίβιτς το καλοκαίρι του 2020. Εκτός της Ένωσης, όμως, υπήρξε και άλλη ομάδα που τον τσέκαρε. Τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για αριστερό μπακ. Εξέτασε κάποιες περιπτώσεις και μία εξ αυτών ήταν ο Λούνα. Ωστόσο, δεδομένου ότι είχε συμβόλαιο με την Καρταχένα, δεν ήταν εύκολο να προχωρήσει. Οι «πράσινοι» ούτως ή άλλως δεν πήραν για αυτή τη θέση στο φινάλε.

Κλείνοντας, ο Βόλος παίρνει έναν παίκτη με 125 συμμετοχές στη La Liga και 17 στην Premier League. Γι’ αυτό και εντός των τειχών υπάρχει η αίσθηση ότι έκλεισε ένας παίκτης που θα καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Φεράρι.