ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος: Ο Μπέος πουλάει την ΠΑΕ, χωρίς Φαν Βέερτ και Φερνάντες!

Οι επαφές με Αμερικάνους και Χαντιντάγκι. Το ποσοστό του στοιχήματος, ο Φαν Βέερτ και Φερνάντες που είναι εκτός του «πακέτου»!
Βόλος: Ο Μπέος πουλάει την ΠΑΕ, χωρίς Φαν Βέερτ και Φερνάντες!

Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως και ο ίδιος έχει παραδεχθεί, σκέφτεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο Μπέος πουλάει. Ο ίδιος το λέει, οπότε και θα ισχύει. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος βάζει πωλητήριο στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος. Και πέρσι τέτοια εποχή είχαν προκύψει παρόμοια σενάρια, αλλά δεν προχώρησε τίποτα.

Επαφές με υποψήφιους επενδυτές έχουν γίνει και φέτος. Τα ονόματα των οποίων έχουν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάτα κάποιες πηγές, οι αγοραστές με τους οποίους ο Μπέος διαπραγματεύεται την μεταβίβαση των μετοχών είναι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού (Αμερική), κατά άλλες από Καβάλα μεριά!

Ο Άλεξ Χαντιντάγκι εμφανίζεται ως ο ένας ενδιαφερόμενος, αλλά μέχρι εκεί.

Με τις οριστικές εξελίξεις να πηγαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα, έχουμε φτάσει μέσα Ιουνίου και εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλοί τρέχουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν στη Super League.

O Mπέος αξιώνει ένα ποσό, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Στο «πακέτο», δεν περιλαμβάνονται τα πάντα όλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα που είναι εκτός τιμής, ειναι το ποσοστό του στοιχήματος. Το ποσό που περιμένει να βάλει στα ταμεία του, όχι μόνο ο Βόλος, αλλά όλες οι ΠΑΕ της Super League μέχρι τις 30/6, είναι κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

Στο ποσό των 3 εκ., δεν συμπεριλαμβάνονται και δύο ακομα «περιουσιακά» στοιχεία της ομάδας. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Ολλανδός Τομ Φαν Βέερτ και ο Iσπανός Πάολο Φερνάντες!

Λογικό ακούγεται από μια πλευρά, αφού ο νέος ιδιοκτήτης, με 1,5 «χαρτί» από το στοίχημα και τους δύο ποδοσφαιριστές προς πώληση, θα κάνει απόσβεση των τριών εκατομμυρίων με το… καλημέρα!

Πάντως, ακόμα κάτι σίγουρο δεν υπάρχει. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Το deal ούτε είναι προ υπογραφών, ούτε όμως έχει χαλάσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Ο Μπέος πουλάει την ΠΑΕ, χωρίς Φαν Βέερτ και Φερνάντες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!