Βόλος: Οπαδοί επιτέθηκαν και χτύπησαν ανήλικο επειδή φορούσε φανέλα ΠΑΟΚ!

Ένα αισχρό περιστατικό έλαβε μέρος στο Βόλο στις 16 Οκτωβρίου με ανήλικο παιδί να πέφτει θύμα οπαδικής επίθεσης λόγω της ζακέτας που φορούσε.

Βόλος: Αποτροπιασμό προκαλεί η άθλια επίθεση που δέχτηκε νεαρό παιδί από ανεγκέφαλους οπαδούς καθώς τόλμησε να φοράει ζακέτα της ομάδας του!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το συμβάν έλαβε μέρος στην πόλη της Μαγνησίας στις 16 Οκτωβρίου το βράδυ. Εκείνη την ημέρα ο Βόλος ήταν η έδρα για τον αγώνα πόλο ανάμεσα στις ομάδες ΟΥΚ και Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να βρεθούν οπαδοί των Πράσινων στην πόλη.

Ανάμεσά τους απ΄ ότι φαίνεται βρέθηκαν και οι δράστες τις επίθεσης οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Οι δράστες, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του άτυχου ανήλικου με τη ζακέτα του ΠΑΟΚ, ο οποίος κινούνταν εκείνη τη στιγμή με το ποδήλατο του, πραγματοποίησαν μία άνανδρη επίθεση σε βάρος του.

Τα τρία ενήλικα άτομα κατέβηκαν από το όχημά τους, ακινητοποίησαν τον ανήλικο, άρχισαν να τον χτυπάνε ενώ κατέστρεψαν και το ποδήλατό του. Οι τρεις τους αποτελούνταν από έναν 35χρονο και άλλα δύο άτομα αγνώστων στοιχείων.

Η τοπική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα για το περιστατικό. Οι δράστες της επίθεσης εντοπίστηκαν και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

O 35χρονος πάντως, αρνείται τις κατηγορίες μέχρι στιγμής, ισχυριζόμενος ότι απλά μετέφερε τους φίλους του και οπαδούς του Παναθηναϊκού στα γραφεία του συνδέσμου που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.