WORLD FOOTBALL

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Χένρικσεν

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε με καρκίνο στον μυελό των οστών
Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Χένρικσεν

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Ρενέ Χένρικσεν, που σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Δανίας, είπε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον μυελό των οστών! Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υποφέρει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, την μυελωμάτωση, η οποία δυστυχώς δεν γιατρεύεται, αλλά μπορεί να μείνει σε στάσιμη κατάσταση κάνοντας συνεχόμενες θεραπείες.

Ο Χένρικσεν που διατέλεσε στο παρελθόν και αρχηγός της εθνικής Δανίας, είπε πως έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες προκειμένου να «ηρεμήσει» η ασθένεια αυτή.

Η στήριξη Μικάελσεν σε Χένρικσεν! (pic)

«Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου. Ελπίζουμε ότι με την χημειοθεραπεία η νόσος θα… ξεκουραστεί. Πρόκειται για ασθένεια που δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Σαν αθλητής που ήμουν, με ενοχλεί ότι δεν μπορώ να… κερδίσω, ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την ασθένεια. Σε αντάλλαγμα όμως μπορώ να το μειώσω στο ελάχιστο, οπότε μπορώ τουλάχιστον να παίξω για την ισοπαλία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Χένρικσεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.