Οι οικογενειακοί δεσμοί που έδεναν τον Κουν Αγκουέρο και τον Ντιέγκο Μαραντόνα κάνουν ακόμη πιο οδυνηρή την απώλεια για τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι.  Ο Κουν Αγκουέρο ζει με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία την ξαφνική απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θάνατος του πρώην προπονητή του στην Εθνική Αργεντινής στοίχησε στον ίδιο τον πρώην πεθερό του και...

Οι οικογενειακοί δεσμοί που έδεναν τον Κουν Αγκουέρο και τον Ντιέγκο Μαραντόνα κάνουν ακόμη πιο οδυνηρή την απώλεια για τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο Κουν Αγκουέρο ζει με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία την ξαφνική απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θάνατος του πρώην προπονητή του στην Εθνική Αργεντινής στοίχησε στον ίδιο τον πρώην πεθερό του και τον παππού του 11χρονου γιου του, Μπέντζαμιν.

Ο επιθετικός της Μάντεστερ Σίτι είχε παντρευτεί την μικρή κόρη του Ντιεγκίτο, Τζιανίνα το 2008 και το 2012 προχώρησαν σε διαζύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραντόνα: Το συγκλονιστικό «αντίο» της κόρης του στο Instagram

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν, παρόλα αυτά ο Αγκουέρο είναι συγκλονισμένος από το θάνατο του ποδοσφαιρικού ινδάλματός του.

Μάλιστα, για τα παραπάνω μίλησε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας: «Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για το πώς αισθάνεται. Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολο. Ειδικά για τον γιο του, είναι σκληρό. Ήξερε πολύ καλά τον Μαραντόνα κι για τον γιο του, ήταν ο παππούς του. Είναι μια πολύ λυπητερή κατάσταση για την οικογένειά του».