Η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε τον επόμενο προπονητή της και αυτός είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο. Τέλος στις φήμες περί Πέδρο Μαρτίνς

Τέλος στις φήμες περί Πέδρο Μαρτίνς και Αλ Νασρ, καθώς η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε προποητή.

Δημοσίευμα του «Goal» στη Σαουδική Αραβία ήθελε την Αλ Νασρ να ενδιαφέρεται έντονα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Τελικά το απόγευμα της Κυριακής (5/12) για την Ελλάδα η Αλ Νασρ ανακοίνωσε προπονητή και αυτός δεν είναι ο τεχνικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε τον επόμενο προπονητή της και αυτός είναι ο Αργεντινός Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο. Ο Ρούσο είχε μείνει ελεύθερος από τον Αύγουστο, ύστερα από την απόλυσή του από την Μπόκα Τζούνιορς. Αντικαθιστά στον πάγκο της ομάδας από το Ριάντ τον Πέδρο Εμάνουελ.

Το δημοσίευμα της «Goal» ανέφερε πως: «Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακο«Η διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού», ανέφερε το δημοσίευμα το οποίο αποδείχθηκε αναληθές.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών της ομάδας, όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη 2η χώρα μου».

Παρακάτω η ανακοίνωση της Αλ Νασρ για τον Ρούσο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο