Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν είναι και επίσημα παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον σύλλογο του Ισραήλ.

Ο Όμρι Άλτμαν είναι και επίσημα παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον σύλλογο του Ισραήλ.

Και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Όμρι Άλτμαν, καθώς η απόκτησή του ανακοινώθηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Είχε εξασφαλίσει άδεια από τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (12/7) για να βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου να συζητήσει με ομάδα για το μέλλον του.

Έτσι, επιστρέφει στην ομάδα στην Χάποελ, όπου είχε αγωνιστεί τη διετία 2015-2017. Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας του επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Ο Όμρι Άλτμαν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών.

Άλτμαν: Πέρασε τα ιατρικά τεστ

Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Δείχνοντας ότι είναι πλέον γερός και δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Πέρυσι έπαιξε ελάχιστα στους «πράσινους», το συμβόλαιό του κρίθηκε υψηλό και ο ίδιος δίχως να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα αποδέχτηκε την εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα.

Θα λάβει περίπου 400.000 ευρώ για τα 2 επόμενα χρόνια, δίχως σε αυτό το ποσό να συμμετέχει τον πρώτο χρόνο ο Παναθηναϊκός. Όπως διευκρινίστηκε, ο Άλτμαν πληρώθηκε κανονικά.

Έλαβε την τελευταία δόση Μαΐου και έλυσε με κοινή πρόθεση τη συμφωνία με τους «πράσινους». Δεδομένα επωφελούνται περίπου 250.000 ευρώ οι «πράσινοι», χώρια την εφορία. Δίχως να καταβάλουν ούτε ευρώ αποζημίωση στον Ισραηλινό.

Να σημειωθεί ότι η Μακάμπι Χάιφα είχε καταθέσει πρόταση για τον παίκτη, όμως δεν έγινε αποδεκτή.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Χτίζεται μια καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα φέτος», τόνισε o Άλτμαν.

https://www.instagram.com/p/Bz5XegDBml1/

Πρόλαβε να παίξει 395 αγωνιστικά λεπτά τη σεζόν που πέρασε: 10 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η ισραηλινή ομάδα επέκτεινε τη συνεργασία της με τον μεσοεπιθετικό Οσέρ Νταβίντα.

Ο Νταβίντα, πάντως, είναι μόλις 18 ετών, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμη να υπολογίζεται για βασικός.

Αντίθετα, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ο Όμρι Άλτμαν δεν παύει να αποτελεί έναν παίκτη με αρκετές εμπειρίες που αναμένεται να βοηθήσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό είχε διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020.