Η Αντάλιασπορ με την Τραμπζονσπόρ οι ομάδες U19, έδωσαν ένα μεταξύ τους αγώνα όπου κυριάρχησε η «μάχη» για την κατοχή της μπάλας.

Αντάλιασπορ και Τραμπζονσπόρ U19 είχαν να αντιμετωπίσουν και τον άσχημο καιρό στην περιοχή. Ο οποίος δημιούργησε μία λίμνη μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες έπρεπε να καταφέρουν να παίξουν ποδόσφαιρο και σ' αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Η Αντάλιασπορ με την Τραμπζονσπόρ οι ομάδες U19, έδωσαν ένα μεταξύ τους αγώνα όπου κυριάρχησε η «μάχη» για την κατοχή της μπάλας.

Ο λόγος ήταν πως μεγάλο μέρος του γηπέδου, ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ο καιρός δεν ήταν καλός και φαίνεται πως πιθανώς μια καταιγίδα να δημιούργησε μία λίμνη μέσα στο γήπεδο.

Έτσι οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων, από μικροί μπήκαν στα δύσκολα, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν και να διακριθούν.

Όπως ήταν φυσικό κάποιος από τους λίγους θεατές στο παιχνίδι που έγινε στην Τουρκία, σκέφτηκε να αποθανατίσει το γεγονός σε ένα βίντεο.

Με αυτό να κάνει το γύρου του κόσμου, αφού το ανέβασε στο διαδίκτυο και το είδαν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη.

Μπορείτε και εσείς να δείτε τις φιλότιμες προσπάθειες τους παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο