Αντνάν Σεσέροβιτς

Στις αρχές Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αντνάν Σεσέροβιτς. Ο Βόσνιος αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και υπέγραψε τότε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Τελικά αποχώρησε πρόωρα κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών.  Καιρό ψαχνόταν να φύγει ο 28χρονος χαφ για διάφορους λόγους. Συνεπώς μόλις τέθηκε το θέμα και από...

Στις αρχές Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αντνάν Σεσέροβιτς. Ο Βόσνιος αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και υπέγραψε τότε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Τελικά αποχώρησε πρόωρα κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών. 

Καιρό ψαχνόταν να φύγει ο 28χρονος χαφ για διάφορους λόγους. Συνεπώς μόλις τέθηκε το θέμα και από την πλευρά της ΑΕΛ, ήταν πολύ εύκολο να βγει το διαζύγιο. Ο Αντνάν Σεσέροβιτς μεταξύ άλλων θεωρούσε πως ήρθε η στιγμή για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Αποτελούσε για καιρό βασικό και αναντικατάστατο στους «βυσσινί» και υπήρξαν και ματιές από ομάδες της Super League 1.

Προς το παρόν εκείνη που του έχει χτυπήσει την πόρτα είναι η Ρίγα. Φέτος η Ρίγα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Ο ιδιοκτήτης της έχει και την Πάφο και διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να δώσει καλά συμβόλαια. Σε περίπτωση που τα όσα έχουν μεταφερθεί στον παίκτη υλοποιηθούν, τότε αντίστοιχη πρόταση στην Ελλάδα δεν μπορεί να βρει από πολλές ομάδες. Ωστόσο, έχει προταθεί και στη Λαμία, αφού εκεί ο Μπάμπης Τεννές φαίνεται να μην έχει αρκετές λύσεις. Ο Ιμπραχίμα Νιάς αποχώρησε και ο Γκουγκα Παλαβαντισβίλι δεν… ενθουσιάζει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEL FC (@aelfc_official)