Sportime

Απίστευτη εξομολόγηση Κασίγιας: «Μετά το έμφραγμα γεννήθηκα ξανά…» (vid)

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Απίστευτη εξομολόγηση Κασίγιας: «Μετά το έμφραγμα γεννήθηκα ξανά…» (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την καρδιά του αποφάσισε να ανοίξει ο Ίκερ Κασίγιας, μιλώντας για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του, όταν και έπαθε έμφραγμα.

Ήταν 1η Μαΐου, όταν ο Ισπανός την ώρα της προπόνησης με την Πόρτο, κατέρρευσε και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Εκείνη την ημέρα ξύπνησα φυσιολογικά, όπως κάθε άλλη ημέρα που πήγαινα στην προπόνηση. Κι, όμως, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Γεννήθηκα ξανά. Ένιωσα ξαφνικά να ζαλίζομαι όταν γυμναζόμουν με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Οι γιατροί της ομάδας να με φροντίσουν όπως κάθε άλλο ποδοσφαιριστή που χτυπάει και με έστειλαν άμεσα στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσι στον διαιτητή: «Μας γ@@@ες δύο φορές» (vid)

Αρχικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Γνωρίζω πια πως στην πραγματικότητα μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας» λέει, μεταξύ άλλων, ο Κασίγιας.

Ενώ τέλος τόνισε: «Φροντίστε την καρδιά σας».

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα