Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Γνωρίζουν ότι είμαι τίμιος»


Sportime Team

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Γνωρίζουν ότι είμαι τίμιος»


Πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν αρχικά συνδεθεί με το Koriopolis. Ωστόσο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι σε αυτούς που τελικά δεν έχουν λόγους να ανησυχούν.

Το αδίκημα της συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό έχει παραγραφεί και ο αμυντικός της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ τοποθετήθηκε με δηλώσεις του Sunday Mail.

«Ποτέ δεν θα έκανα ένα τέτοιο λάθος είπε», ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους. Στη συνέχεια σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι είμαι τίμιος. Ποτέ δεν θα έκανα ένα τέτοιο μεγάλο λάθος. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν έκανα κάτι κακό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε μένα, όπως ο προπονητής μου, Τζον Αλοΐζι, αλλά και όλη η οικογένεια της Μπρισμπέιν Ρόαρ».

Ο προπονητής του μίλησε στο ίδιο μέσο για τον Αβραάμ και ανέφερε τα εξής: «Πάντα πίστευα ό,τι μου έλεγε και μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε κάτι κακό. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα παλεύω πάντα για τους παίκτες μου. Στάθηκα δίπλα στον Αβραάμ και τον πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Ήξερα ότι δεν μου έλεγε ψέματα».


Sportime Extras