×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπεκάλι: Το συγχωροχάρτι στον…. αμαρτωλό Παντίρου


Θάνος Λακιώτης

Μπεκάλι: Το συγχωροχάρτι στον…. αμαρτωλό Παντίρου


Ο όρος «εκκεντρικός» μοιάζει λίγος για να περιγράψει το τι εστί Τζίτζι Μπεκάλι. Πραγματικά δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να πει ή να κάνει ο ιδιοκτήτης της Στεάουα ή FCSB όπως λέγεται επισήμως τελευταία η ένδοξη ρουμάνικη ομάδα, συνέπεια διαμάχης με το στρατό της χώρας αναφορικά με το όνομα.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κρεμασμένο στο σαλόνι του πίνακα που τον αναπαριστά ως άλλο Ιησού, που έχει βγάλει βόλτα ένα κοπάδι πρόβατα στους δρόμους του Βουκουρεστίου!

Από τις κατά καιρούς δηλώσεις και πράξεις του, έχει υποφέρει κόσμος και κοσμάκης στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο.

Κοίτα να δεις όμως, ακόμα και ο Μπεκάλι μπορεί να γίνει «ψυχούλα». Εδώ ερχόμαστε στην απίθανη ιστορία του Ιόνουτ Παντίρου, φρέσκου μεταγραφικού αποκτήματος της FCSB.

Θα μπορούσε να είναι εδώ και έξι μήνες παίκτης των πρωτευουσιάνων. Βασικά η συμφωνία με την Πόλι Ιάσι ήταν πλήρης.

Μέχρι που μαθεύτηκε (ουδέν κρυπτόν…) ότι ως έφηβος, ο Παντίρου έκανε βίντεο συνομιλίες σε gay ιστοσελίδες!

Όπως δικαιολογήθηκε «ήμουν απελπισμένος, χρειαζόμουν λεφτά». Η μητέρα του ήταν βαριά άρρωστη και αυτός ήταν ο μοναδικός γρήγορος τρόπος που σκέφτηκε για να μαζέψει.

Ουδόλως συγκινήθηκε ο Μπεκάλι. Ίσα ίσα. Οι ομοφοβικές επιθέσεις άλλωστε, αποτελούν μέρος του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Οργισμένος και βρίζοντας, χάλασε τη μεταγραφή, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα δεχόταν να έχει στην ομάδα του παίκτη που έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Έξι μήνες μετά, ένας άλλος Μπεκάλι εμφανίστηκε «Είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, έκανε λάθη, αλλά τον συγχωρώ.

Ήταν απλώς ένα ανώριμο παιδί. Αξίζει μια ευκαιρία και άλλωστε πιστεύω ότι θα γίνει ο καλύτερος αριστερός μπακ όλων των εποχών στη Ρουμανία.

Μίλησα στους υπόλοιπους παίκτες και μου έκαναν σαφές ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα», έδωσε συγχωροχάρτι στον…. αμαρτωλό Παντίρου – κολλάει άλλωστε και με το έντονο προφίλ του ως θρήσκος.

Κάποιοι πάντως θα υποπτευτούν ότι τίποτε το «χριστιανικό» δεν υπάρχει σε αυτή τη μεταστροφή. Απλώς η ομάδα του αναζητούσε απεγνωσμένα έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό και αφού δεν έβγαλε άκρη με τους στόχους που ήταν πιο πάνω στη λίστα της, κατέληξε αναγκαστικά στον 23χρονο.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.Sportime News