Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για τις φήμες της επιστροφής του στη Σουηδία

Σε γνωστό Μέσο της Σουηδία θέλησε να μιλήσει ο Μάρκους Μπεργκ και να ξεκαθαρίσει όσο μπορεί την κατάσταση σε ότι αφορά την επιστροφή του στη Γκέτεμποργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε όλες τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποια συμφωνία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία με αρκετούς ανθρώπους από την Γκέτεμποργκ και μιλάμε συχνά. Αλλά, με έκπληξη άκουσα ότι έχω συμφωνήσει με την ομάδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην ολοκλήρωση της σεζόν με την Αλ Αΐν, αλλά από την άλλη μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν γρήγορα αν έχεις κάτι συγκεκριμένο και αν το αποφασίσεις.

Όπως έχω πει και παλιότερα, εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ καλά στο εξωτερικό».

Για το αν θα επιστρέψει στη Γκέτεμποργκ:

«Δεν νομίζω. Με την Γκέτεμποργκ δεν θα είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις. Το θέμα είναι τι θα μου προσφέρουν οι προτάσεις που θα έχω, από πολλές απόψεις. Όπως το επίπεδο του ποδοσφαίρου και ποια ομάδα θα είναι.

Πιστεύω ότι έχω κάποια καλά χρόνια μπροστά μου, εάν δεν προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Εάν υπογράψω νέο συμβόλαιο στο εξωτερικό, θα είναι το τελευταίο μου προτού επιστρέψω στη Σουηδία».