Μπόατενγκ: Έρευνα για πιθανή σύνδεση με την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ...με την αστυνομία να ερευνά τώρα πιθανή σύνδεση του με την υπόθεση!

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ…με την αστυνομία να ερευνά τώρα πιθανή σύνδεση του με την υπόθεση!

Μπόατενγκ: Τραγικό τέλος βρήκε η πρώην σύντροφος του Ζερόμ Μπόατενγκ, Kasia Lenhardt όταν σε ηλικία μόλις 25 ετών πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει!

Η 25χρονη μόλις πριν λίγο καιρό είχε χωρίσει με τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, κάτι που οδηγεί τώρα τις Γερμανικές Αρχές να ερευνήσουν πιθανή σύνδεση του Γερμανού αμυντικού στην υπόθεση.

Η Εισαγγελία του Μονάχου άνοιξε εκ νέου την έρευνα για τον Ζερόμ Μπόατενγκ, για τραυματισμό της πρώην συντρόφου του, η οποία αυτοκτόνησε πριν από δύο εβδομάδες, γράφει η Bild.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας αποκάλυψαν ένα σχισμένο λοβό στο αυτί του μοντέλου Κάσια Λένχαρντ.

«Η διαδικασία άνοιξε εκ νέου στις 10 Φεβρουαρίου 2021 επειδή λάβαμε νέες πληροφορίες στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο στο Βερολίνο, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν ενδείξεις για πιθανή συνέχιση της διαδικασίας. Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη», αναφέρει η Bild, μνημονεύοντας τα λόγια της γενικής εισαγγελέα, Αν Λάιντινγκ.

Ζερόμ Μπόατενγκ: Νεκρή η πρώην σύζυγος του!

Η πρώην σύζυγος του διεθνή με την Εθνική Γερμανίας ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της μια εβδομάδα αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χώρισε.

Η 25χρονη Kasia Lenhardt βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Βερολίνο από την αστυνομία την Τρίτη. Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Πολωνία χώρισε από τον φίλο της ποδοσφαιριστή, Μπόατενγκ, πριν από μια εβδομάδα.