Μπράγκα Stars of the Future

Η Μπράγκα σε συνεργασία με την Stars Of The Future θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της νεαρά παιδιά δίνοντας τους την ευκαιρία να εξελιχθούν

Η Μπράγκα έχει προχωρήσει σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, μέσω της οποίας δίνει τη δυνατότητα σε νεαρά παιδιά να δοκιμαστούν στις ακαδημίες της.

Πρόκειται για μία συνεργασία της πορτογαλικής ομάδας με την «Stars Of The Future», η οποία θα αναλάβει να μεταφέρει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση για τη συνεργασία της πορτογαλικής ομάδας αναφέρει:

«Μια σπουδαία εμπειρία θα ζήσουν Έλληνες ταλαντούχοι αθλητές που κυνηγούν το όνειρό τους στον χώρο του ποδοσφαίρου. Νεαροί άσοι θα φιλοξενηθούν για μια εβδομάδα προπονήσεων και παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις της Μπράγκα (Cidade Desportiva), στην Πορτογαλία.

Με πρωτοβουλία της Stars Of The Future, της εταιρίας που υποστηρίζει, επιμορφώνει, καθοδηγεί αθλητές και συνεργάζεται με τμήματα σκάουτερ πορτογαλικών συλλόγων, οι ταλαντούχοι παίκτες την περίοδο 19-24 Ιουνίου θα ταξιδέψουν και θα διαμείνουν στην πόλη της Μπράγκα! Εκεί θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του μεγάλου πορτογαλικού συλλόγου με τα αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ, υπό το βλέμμα των προπονητών της Μπράγκα (Cidade Desportiva) και θα μπουν στο διεθνές τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Πρόκειται για τους Σπανό Θοδωρή (Κ16), Πασσάδη Αντώνη (Κ16), Βιτζηλαίο Πέτρο (Κ14), Σελιμάι Ερμή (Κ16), Κατσιγίνη Παναγιώτη (Κ14), Σεμερτζίδη Φουσέκη Αγγελο (Κ12), Χιόνη Παναγιώτη (Κ17) και τον Ελληνογερμανό αθλητή Χουχλιά Αστέριο (Κ15).

Συνοδοί των παιδιών θα είναι ο CEO της Stars Of The Future, Φρανσίσκο Ζουέλα και ο Technical Coordinator της SOTF Κωνσταντίνος Σταμέλος.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο ποδοσφαιρικό ταξίδι που διοργανώνει η Stars Of The Future σε συνεργασία με την Ακαδημία SC Braga (Cidade Desportiva) μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα +30694 4316050, +351 934109376

Ε-mail: [email protected]».