Ο Αλι Κοτς το περίμενε αλλιώς. Ο νέος πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ γνώριζε πως παραλάμβανε μία ομάδα… βουτηγμένη στα χρέη. Εκείνο που δεν ήξερε ήταν το ακριβές ποσό των χρωστούμενων.   «Είχαν πει πως το χρέος πριν τις εκλογές έφτανε στα 400.000.000 ευρώ. Διαπιστώσαμε πως στα τέλη Μαίου ανέρχονταν στα 621.000.000! Επίσης, υπάρχουν οφειλές για αθλητικές...

Ο Αλι Κοτς το περίμενε αλλιώς. Ο νέος πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ γνώριζε πως παραλάμβανε μία ομάδα… βουτηγμένη στα χρέη. Εκείνο που δεν ήξερε ήταν το ακριβές ποσό των χρωστούμενων.  

«Είχαν πει πως το χρέος πριν τις εκλογές έφτανε στα 400.000.000 ευρώ. Διαπιστώσαμε πως στα τέλη Μαίου ανέρχονταν στα 621.000.000! Επίσης, υπάρχουν οφειλές για αθλητικές δραστηριότητες και προς το κράτος», τόνισε ο Κοτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της τουρκικής ομάδας.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: «Θέλω να του ζητήσω συγνώμη, γιατί κάποια πράγματα που του είχε υποσχεθεί δε μπορούν να υλοποιηθούν».

Πλέον, η Φενέρ θα πρέπει να προχωρήσει σε διακανονισμούς για τα χρωστούμενα, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχει στο μυαλό της και το Financial Fair Play της UEFA, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Θυμίζουμε πως τα «καναρίνια» λειτουργούν στο πρότυπο της Μπαρτσελόνα, δηλαδή όλα τα τμήματα διαθέτουν ένα κοινό ταμείο.