ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΠΑΔΟΙ

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ομόνοιας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τους ομίλους του Europa League.  Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει μεγάλη γκρίνια στον κόσμο της ομάδας της Ομόνοιας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League έκανε νέα «γκέλα» φέρνοντας λευκή ισοπαλία, κόντρα στον Ερμή Αραδίππου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ομόνοιας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τους ομίλους του Europa League. 

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει μεγάλη γκρίνια στον κόσμο της ομάδας της Ομόνοιας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League έκανε νέα «γκέλα» φέρνοντας λευκή ισοπαλία, κόντρα στον Ερμή Αραδίππου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομόνοια: «Άσφαιρη» πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Μάλιστα το κλίμα είναι τόσο αρνητικό για τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ, καθώς μερίδα οπαδών του ζητά επίμονα με σχόλια στα social media να πάει…σπίτι του.

«Αν είχες αξιοπρέπεια θα έφευγες χθες, πάνε σπίτι σου, είσαι τυχερός που δεν έχει κόσμο το γήπεδο» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των οπαδών.

«Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την Ευρώπη, την Πέμπτη να μην κατεβείτε στο γήπεδο», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της Ομόνοιας.