Φερέιρα: «Μη με ρωτάτε πότε θα παίξουμε σαν τον ΠΑΟΚ» (pics)


Βασίλης Μπαντής

Φερέιρα: «Μη με ρωτάτε πότε θα παίξουμε σαν τον ΠΑΟΚ» (pics)


Ο Αμπέλ Φερέιρα παρουσιάστηκε και επίσημα από την Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις.

 

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Παλμέιρας και για τους στόχους της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Μη με ρωτάτε χωρίς να έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση, πότε θα δείτε την ομάδα να παίζει όπως η Μπράγκα ή ο ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ζω τη ζωή μου με μεγάλη ένταση. Δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα και είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα υπερασπιστώ τα χρώματα μας μέχρι το θάνατο, αυτό θα μας οδηγεί. Γνωρίζουμε ότι ακολουθούν δύο μήνες και 18 παιχνίδια, αυτό είναι τρελό αλλά θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι μια πρόκληση διαφορετική που θα την αντιμετωπίσουμε με δουλειά, το ταλέντο των παικτών μας και επικοινωνία ανάμεσα σε όλους στον σύλλογο».

Για το πότε θα είναι σε θέση να δείξει την δική του Παλμέιρας:

«Μην με ρωτάτε χωρίς να έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση, πότε θα δείτε την ομάδα να παίζει όπως η Μπράγκα ή ο ΠΑΟΚ. Μη με ρωτάτε γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να κερδίζουμε και έχουμε ποιοτικούς και έξυπνους παίκτες που έχουν ήδη μια βάση μέσα τους. Δεν γίνεται να αλλάζουν τα πάντα όταν αλλάζουν οι προπονητές».

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο της ραζιλιάνικης ομάδας για πρώτη φορά την Παρασκευή, κόντρα στην Μπραγκαντίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Κονσεϊσάο: «Ενδιαφέρον το ταξίδι του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

 


Sportime Extras