Ο Πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου απασφάλισε εναντίον των Μεσούτ Οζίλ και των Ιλκάι Γκουντογκάν. Οι δύο διεθνείς με τη Γερμανία, που κατάγονται από την Τουρκία, έβγαλαν φωτογραφία μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ στη φωτογραφία είναι και ο Τούρκος επιθετικός της Έβερτον, Τσενκ Τοσούν. Ο Πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ράινχαρντ Γκρίντελ...

Ο Πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου απασφάλισε εναντίον των Μεσούτ Οζίλ και των Ιλκάι Γκουντογκάν.

Οι δύο διεθνείς με τη Γερμανία, που κατάγονται από την Τουρκία, έβγαλαν φωτογραφία μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ στη φωτογραφία είναι και ο Τούρκος επιθετικός της Έβερτον, Τσενκ Τοσούν.

Ο Πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ράινχαρντ Γκρίντελ δήλωσε: “Η γερμανική ομοσπονδία ασφαλώς και σέβεται το υπόβαθρο των δύο παικτών, αλλά το ποδόσφαιρο και η γερμανική ομοσπονδία, παλεύει για αξίες, που ο κύριος Ερντογάν δεν σέβεται. Σίγουρα δεν είναι καλό, που οι συγκεκριμένοι παίκτες εκτέθηκαν για την εκλογική καμπάνια του Ταγίπ Ερντογάν.Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη θέληση των παικτών, να παίζουν με την εθνική ομάδα της Γερμανίας,απλώς δεν ήταν ενήμεροι για τον συμβολισμό της φωτογραφίας.Θα συζητήσουμε το πρόβλημα με τους παίκτες”.