Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει αγωνιστεί σε κορυφαίους συλλόγους. Βέβαια, απ' ότι φαίνεται δεν χαίρει... απόλυτης αποδοχής από τους αντιπάλους.

Ο Φάμπιαν Χέρμπερς έριξε τα... βέλη του προς τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όταν ρωτήθηκε αν είχε ανταλλάξει τη φανέλα του μαζί του.

Εδώ και περίπου 2,5 χρόνια ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ζει τη δική του περιπέτεια στο MLS, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Βέβαια, απ’ ότι φαίνεται δεν χαίρει… απόλυτης αποδοχής από τους αντίπαλους παίκτες.

Η Ίντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας Ντέιβιντ Μπέκαμ, υποδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα την Σικάγο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0.

Ο Γερμανός εξτρέμ των φιλοξενούμενων, Φάμπιαν Χέρμπερς, ρωτήθηκε για το αν αντάλλαξε τη φανέλα του μαζί του. Ο ίδιος όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά χαρακτήρισε τον Αργεντινό επιθετικό αξιολύπητο, αναφέροντας πως δεν θα ήθελε να είναι συμπαίκτης του στην ομάδα.

«Γ@μ@σέ τον αυτόν τον τύπο. Είναι τόσο αξιολύπητος. Δεν θέλω τίποτα από αυτόν. Έχει προφανώς σημαντική παρουσία στο γήπεδο, αλλά κάθε φορά που ένας συμπαίκτης του κάνει λάθος πάσα ή κάτι τέτοιο ή δεν πασάρει ακριβώς την μπάλα σε αυτόν, απλώς στέκεται εκεί με αρνητικό πρόσωπο. Δεν θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης του».