Βλάνταν Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στις επιλογές για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, έπειτα και την αποχώρησή του από την Αγγλία. Άδοξο φινάλε είχε η συνεργασία του Βλάντα Ίβιτς με την Γουότφορντ. Ο Σέρβος τεχνικός αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από τον σύλλογο και πλέον αναζητά μια νέα πρόκληση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του,...

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στις επιλογές για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, έπειτα και την αποχώρησή του από την Αγγλία.

Άδοξο φινάλε είχε η συνεργασία του Βλάντα Ίβιτς με την Γουότφορντ. Ο Σέρβος τεχνικός αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από τον σύλλογο και πλέον αναζητά μια νέα πρόκληση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του, η Εθνική Σερβίας φαίνεται πως εκτιμά τις δυνατότητες του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στο «τραπέζι» έπεσαν και τα ονόματα των Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο με Γκουανγκζού και την Αλ Αχλί αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, η απόφαση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής αναμένεται να παρθεί με το νέο έτος.