Οι παίκτες της Πόρτο τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα κατά της Μπενφίκα στη φιέστα τους, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο…

Στη διάρκεια της φιέστα της Πόρτο για την επιστροφή στους τίτλους στην Πορτογαλία, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά της Μπενφίκα και η ομάδα της Λισσαβόνας δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει.

Οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο βγήκαν από τα όρια και η Μπενφίκα έκρινε ότι έπρεπε να απαντήσει, γι’ αυτό και ανέβασε ένα βίντεο στο twitter με του πανηγυρισμούς της Πόρτο, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτοί δεν μπορούν να πουν ότι δεν ξέρουν τι τραγουδούσαν. Η κουλτούρα του μίσους που παρακινείται και πυροδοτείται από επαγγελματίες, τα ξεπερνά όλα».

Μάλιστα ένας από τους ποδοσφαιριστές της Πόρτο και συγκεκριμένα ο Άλεξ Τέγιες εθεάθη να κρατάει ένα κασκόλ που έγραφε «όλα τα σκ…τα είναι η Μπενφίκα». Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη, αλλά στο twitter της Μπενφίκα ανέβηκε το εξής σχόλιο: «Η κουλτούρα του μίσους και του φθόνου, εκείνων που ακόμα και όταν γιορτάζουν, δεν κρύβουν το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητάς τους».