Ξανά με… δεμένα χέρια ο Γιώργος Δώνης

Οι ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως κατηγορούν τον Γιώργο Δώνη για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας της φετινή σεζόν. Απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μακάμπι, με τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους με τον Δώνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Κούγιας: «Ξάνθη, Παναιτωλικός και Βόλος βρήκαν αγοραστή, τι σύμπτωση…» Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ynet.co.il η...

Οι ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως κατηγορούν τον Γιώργο Δώνη για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας της φετινή σεζόν.

Απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μακάμπι, με τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους με τον Δώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Κούγιας: «Ξάνθη, Παναιτωλικός και Βόλος βρήκαν αγοραστή, τι σύμπτωση…»

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ynet.co.il η «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ήταν αυτή του «ξεχείλισε το ποτήρι».

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι παίκτες της ομάδας μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

«Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε την εποχή της προεδρίας του Μίτσελ Γκόλνταρ. Δεν κάνουμε καθόλου τακτική στην προπόνηση, δεν υπάρχει καμία οδηγία μέσα στο παιχνίδι. Φτάνουμε εντελώς απροετοίμαστοι στα παιχνίδια και γι’ αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ.

Με αυτόν δεν έχουμε καμία τύχη να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι πήγαν ένα βήμα προς τα πίσω με αυτόν φέτος. Με τον Ίβιτς ποτέ δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο»