Μαραντόνα: Η περιουσία του, οι κληρονόμοι και οι συνθήκες θανάτου (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Μαραντόνα: Η περιουσία του, οι κληρονόμοι και οι συνθήκες θανάτου (vid)


Οι δρόμοι που οδήγησαν στην τελευταία κατοικία του Μαραντόνα «πλημμύρισαν» από ανθρώπους που έκλαψαν για τον «μάγο της μπάλας». Την πομπή που μετέφερε τη σορό του μεγάλου Ντιέγκο συνόδεψαν μηχανάκια, αυτοκίνητα, ακόμη και με τα πόδια.

Μαραντόνα: Επίσημη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου

Επίσημη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα θα ζητήσει ο δικηγόρος του ,καταγγέλλοντας εγκληματική ανοησία. Αφήνει αιχμές για την περίθαλψη που είχε μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο, αλλά και την καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραντόνα: Ο Καραγκούνης θυμάται το «μπινελίκι» και τη συγγνώμη του Ντιέγκο για τον Μέσι(vid)

Η «αμύθητη» περιουσία του

Τα παιδικά χρόνια του Ντιεγκίτο ήταν πολύ φτωχά. Το πρώτο αγόρι έπειτα από 5 κορίτσια. Το ποδόσφαιρο ήταν η εκτόνωση του.

Όμως δεν ξέχασε ποτέ από πού προήλθε και δεν ήθελε να τον κολακεύουν

«Ξέρεις ποιος πιέζεται πραγματικά; Αυτός που χρειάζεται να φεύγει κάθε μέρα από τις 4 το πρωί και δεν μπορεί φέρει 100 πέσος στην οικογένεια του. Επειδή έχει να ταΐσει τα παιδιά του. Αυτός πιέζεται. Όχι δεν έχω τέτοια πίεση. Στο σπίτι μου υπάρχει φαγητό. Δόξα τω θεώ!»

Το 1992 η περιουσία του ανερχόταν τα 100 εκατ. δολάρια και τρεις δεκαετίες μετά έμεινε μόνο με 100 χιλιάδες. Στο πέρασμά του από την Ντοράντος, σύμφωνα με την Record, πήρε 1.600.000 δολάρια Από το γκαράζ του πέρασαν και υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Τελευταία βρέθηκε να κυκλοφορεί με μια Chevrolet Camaro και μια BMW M4.

Ο Αργεντίνος σταρ είχε σοβαρά προβλήματα με την ιταλική εφορία και κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή για τα χρόνια που βρέθηκε στη Νάπολη.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Mega για τον Μαραντόνα


Sportime Extras