Μαραντόνα: Όταν του έκαναν δώρο μια Ferrari F40 και αρνήθηκε να τη δεχθεί!


Βαγγέλης Λάσκαρης

Μαραντόνα: Όταν του έκαναν δώρο μια Ferrari F40 και αρνήθηκε να τη δεχθεί!


O αιφνίδιος θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποτελέσει την αφορμή ώστε να έρθουν στο φως άγνωστες πτυχές από τη θυελλώδη ζωή ίσως του κορυφαίου ποδοσφαιριστή που έχει γνωρίσει ο πλανήτης γη.

Όπως όλοι οι superstars του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος, έτσι και ο Αργεντινός λάτρευε τα γρήγορα αυτοκίνητα, ωστόσο, ένα μόνο είχε καταφέρει να του κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος για τη Ferrari F40, η οποία ήταν ο διακαής πόθος του Μαραντόνα την εποχή που αγωνιζόταν στην Ιταλία με τα χρώματα της Νάπολι. Εκείνη την περίοδο ο Αργεντινός οδηγούσε μια μαύρη Ferrari Testarossa, ωστόσο, η πραγματική του αγάπη ήταν η εμβληματική F40.

Μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, ο Μαραντόνα επιστρέφει στην Ιταλία και στο αεροδρόμιο τον περιμένει μια μαύρη Ferrari F40.

Γι’ αυτήν τη δίχως αμφιβολία ευχάριστη έκπληξη είχε φροντίσει ο πρώην ατζέντης του Gullermo Copolla, o οποίος στον απόηχο της επιτυχίας του Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελο του Μεξικό δεν δυσκολεύτηκε να πείσει τον τότε πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάπολη να συμβάλλει για την αγορά της μαύρης F40.

Ο Κοράντο Φερλαΐνο στάθηκε στο ύψος των… προεδρικών περιστάσεων, παρά το γεγονός ότι για την αγορά της μαύρης Ferrari F40 κλήθηκε να καταβάλλει το διπλάσιο ποσό. Σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη φιέστα της υποδοχής του Ντιέγκο Μαραντόνα στο αεροδρόμιο στην οποία φυσικά παραβρέθηκε και ο ίδιος ο χρηματοδότης της αγοράς του ιταλικού supercar.

O Αργεντινός superstar φυσικά ενθουσιάστηκε με την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι άνθρωποι της Νάπολι, ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε ότι η μαύρη Ferrari F40 δεν είναι εξοπλισμένη με κασετόφωνο και δεν φέρει επένδυση στο εσωτερικό των θυρών αρνήθηκε να τη δεχθεί!

Η παρεξήγηση έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και μετά την εξοπλιστική αναβάθμιση του  εμβληματικού supercar, ο Μαραντόνα στρογγυλοκάθισε στη θέση του οδηγού.

Πηγή caranddriver.gr


Sportime Extras