Μαραντόνα: Τον σκότωσαν ισχυρίζεται η νοσοκόμα του!

Απίστευτη δήλωση από τη νοσοκόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, που ισχυρίζεται ότι ο θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δολοφονήθηκε.

Απίστευτη δήλωση από τη νοσοκόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, που ισχυρίζεται ότι ο θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δολοφονήθηκε.

Ξανά στην επιφάνεια έρχεται ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά από τις δηλώσεις που έκανε μία από τις νοσοκόμες του.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε ανοιχτά τους γιατρούς του Αργεντινού, τονίζοντας ότι αυτοί τον σκότωσαν, με τον δικηγόρο του, Ροδόλφο Μπακέ να ενημερώνει τα ΜΜΕ ότι έλαβε ψυχοτρόπα φάρμακα που επιτάχυναν τους παλμούς της καρδιάς του, παρόλο που ακολουθούσε ειδική θεραπευτική αγωγή, καθώς έπασχε από καρδιακή νόσο.

«Υπάρχει ευθύνη των θεραπόντων ιατρών. Υπήρξαν πολλά σημάδια ότι Μαραντόνα θα πέθαινε από ημέρα σε ημέρα. Και κανένας από τους ιατρούς δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο ίδιος δικηγόρος ανέβαλε και την υπεράσπιση της νοσοκόμας,  η οποία έδωσε την κατάθεση της στην εισαγγελία του Σαν Ισίντρο, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για τον θάνατο του.

Η έρευνα γίνεται για «ανθρωποκτονία με πιθανή πρόθεση», είναι ένα έγκλημα που τιμωρείται με φυλάκιση από 8 έως 25 χρόνια.

«Αυτό που έκανε η Νταϊάνα Μαντρίντ, ήταν να συμμορφώνεται με τις ενδείξεις των θεραπόντων ιατρών», σχολίασε ο Μπακέ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η Μαντρίντ, φρόντιζε τον Ντιέγκο Μαραντόνα κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ είχε άλλο έναν νοσοκόμο που τον πρόσεχε το βράδυ, με τον ίδιο να αναφέρει ότι «έλαβε την εντολή να μην τον ξυπνήσει» και ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ ενημερωθεί ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπέφερε από καρδιακή νόσο.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Σταματά την μπάλα μόλις στα 28 πρώην άσος του «τριφυλλιού»

Masterchef: H Μαρίνα απέρριψε τρεις προτάσεις γάμου

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Το αφιέρωμα του Sportime