Μουσλέρα Γαλατασαράι

Ξέσπασε ο Φερνάρντο Μουσλέρα μετά το τέλος του αγώνα της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας. Απολύτως δικαιολογημένα, όπως θα διαπιστώσει κανείς. Σε αντίθεση με τα περισσότερα πρωταθλήματα, η Super Lig συνεχίζεται κανονικά. Τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αναβληθεί παρά τις πολλές αντιδράσεις των παικτών. Την Κυριακή (15/3) έγινε,...

Ξέσπασε ο Φερνάρντο Μουσλέρα μετά το τέλος του αγώνα της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας. Απολύτως δικαιολογημένα, όπως θα διαπιστώσει κανείς.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα πρωταθλήματα, η Super Lig συνεχίζεται κανονικά. Τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αναβληθεί παρά τις πολλές αντιδράσεις των παικτών.

Την Κυριακή (15/3) έγινε, μάλιστα, δύο από τις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης κονταροχτυπήθηκαν. Μετά το τελικό 0-0, ο Μουσλέρα εξερράγη.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα απ’ όλα, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει αυτό το ματς. Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε για το ποδόσφαιρο. Ήταν μία νύχτα ντροπής. Βιώνουμε παγκοσμίως μία κρίση με τον κορονοϊό. Εάν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα υγείας, γιατί να παίζουμε; Αναβλήθηκαν παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Στην Τουρκία γιατί έγιναν; Δεν είμαστε άνθρωποι εμείς;

Επιπλέον, είναι έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς όλο αυτό. Οι οπαδοί κρατούν χρήματα για να έρθουν στα παιχνίδια. Περίμεναν αυτό το ντέρμπι μέρες τώρα. Έγινε και ένα ματς ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και την Μπασακσεχίρ σήμερα. Δύο παιχνίδια που μπορούν να επηρεάσουν το πρωτάθλημα, διεξήχθησαν χωρίς οπαδούς. Νομίζω πως είναι έλλειψη σεβασμού όλο αυτό τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ο Μουσλέρα έχει γίνει viral. Είναι πολλοί εκείνοι που συμφωνούν μαζί του και πιέζουν να σταματήσει η αγωνιστική δράση στη γειτονική χώρα.