×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νάτχο: Προτάσεις από ΤΣΣΚΑ και Ερυθρό Αστέρα


    Sportime Team

Νάτχο: Προτάσεις από ΤΣΣΚΑ και Ερυθρό Αστέρα


Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τη συνέχεια της καριέρας του ο Μπίμπαρς Νάτχο, αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να γίνει. Άλλωστε ο παίκτης έχει προτάσεις στα χέρια του και σύντομα θα αποφασίσει.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Νάτχο αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό. Και αμέσως υπήρξε από ομάδες ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από την πρώτη στιγμή ομάδες από Ρωσία και την πατρίδα του το Ισραήλ τον πλησίασαν. Ο ίδιος όμως φάνηκε να μη θέλει, αρχικά, να γυρίσει από τώρα στο Ισραήλ. Από την άλλη όμως στη Ρωσία έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια και είδε με θετικό μάτι την επιστροφή του.

Μάλιστα μία από τις ομάδες που τον πλησίασε και του έκανε επίσημη πρόταση, είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την οποία γνωρίζει καλά ο Νάτχο, καθώς αγωνίστηκε εκεί για τέσσερα χρόνια!

Οι Ρώσοι του έκαναν πρόταση και μάλιστα όπως φαίνεται τη σκέφτεται σοβαρά ο παίκτης από την πλευρά του. Δεν αποκλείεται να πει το «ναι» και να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ.

Παράλληλα όμως τον Νάτχο πλησίασε και ο Ερυθρός Αστέρας. Επίσης η ομάδα του Βελιγραδίου έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και του έχει δείξει ότι τον θέλει.

Πιθανότατα αν δεν υπήρχε η πρόταση των Σέρβων ίσως να είχε ήδη απαντήσει θετικά στην ΤΣΣΚΑ. Τώρα όμως το σκέφτεται από τη στιγμή που εμφανίστηκαν και οι «ερυθρόλευκοι».

Αν και από την πρώτη στιγμή όταν αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό η επιστροφή του στη Ρωσία έδειχνε ο πιο πιθανός προορισμός.


Τελευταία Νέα