×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντεκλέρκ: «Δεν έγιναν συλλήψεις»


Sportime Team

Ντεκλέρκ: «Δεν έγιναν συλλήψεις»


Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ως γνωστόν, μεσολάβησε στον μετοχικό εξορθολογισμό της Μουσκρόν και στη συνέχεια δρομολόγησε την έξοδό του.

Στην παρούσα φάση η βελγική ομάδα τελεί υπό εισαγγελική έρευνα, η οποία ουσιαστικά εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του Πίνι Ζάχαβι.

Στη χώρα απαγορεύεται η μετοχική ταύτιση ατζέντηδων με συλλόγους, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχτεί ότι ο Ισραηλινός το έπραττε μέσω offshore εταιρείας.

«Υποπτεύομαι ότι η έφοδος έγινε, γιατί ο ανακριτής απλώς θέλει να τελειώνει με τη δουλειά του. Σοκαρίστηκα όταν είδα να μπαίνουν στο γραφείο, αλλά είμαι βέβαιος ότι εμείς έχουμε ενεργήσει σωστά στο ζήτημα της αδειοδότησης.

Τους δώσαμε όσα έγγραφα ζήτησαν και αυτοί φέρθηκαν με μεγάλο επαγγελματισμό. Θα αφήσουμε την έρευνα να πάρει το δρόμο της, αλλά θέλω να τονίσω ότι κανένας μας δεν τέθηκε υπό σύλληψη», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας Πατρίκ Ντεκλέρκ.

Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός; Καμία απολύτως από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ούτε καν από το πλέον αξιόπιστο πρακτορείο Reuters.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras