Ο Σάββας Παντελίδης πήγε στην ΑΕΛ, αλλά ο Σάκης Παντελίδης δεν ακολούθησε

Ο Σάκης Παντελίδης προτίμησε να μην πάει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ

Ο ένας Παντελίδης έφτιαξε βαλίτσες για Κύπρο και ανέλαβε την ΑΕΛ προς επιβεβαίωση του Sportime, ο άλλος όχι. Ο Σάββας αποφάσισε για πρώτη φορά να κοουτσάρει εκτός συνόρων, αλλά ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Σάκης, επέλεξε να μην ακολουθήσει.

Χωρίς τους δύο σταθερούς συνεργάτες του πήγε στους «γαλαζοκίτρινους» πήγε στην ΑΕΛ Ο Σάββας Παντελίδης. Ο άμεσος βοηθός του τα τελευταία χρόνια Άκης Βάβαλης είχε ήδη δώσει τα χέρια με τη σουηδική Βάσαλουντ και ήταν δεδομένο πως δεν θα ακολουθήσει. Ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Άρη, Λαμία και Ηρακλή, μπορούσε να πάει στην Κύπρο, αλλά επέλεξε να μην ξενιτευτεί για διάφορους λόγους. Παραμένει, συνεπώς, ελεύθερος και περιμένει κάτι από τη Super League 1.

Κάπως έτσι προκρίθηκε στη συνέχεια η επιλογή του Γιάννη Ντουρουντού. Ο τελευταίος έκανε ένα αρκετά καλό πέρασμα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη διετία και φέτος αποχώρησε τον Οκτώβριο παρόλο που νωρίτερα είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο λόγος ήταν πως δεν υπήρχε η απαιτούμενη χημεία με τον Ηρακλή Μεταξά.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που ως γνωστόν πήρε τον ρόλο του assistant coach στην ΑΕΛ, θα κάνει ουσιαστικά τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Με τον Σάββα Παντελίδη γνωρίζονται από τη συνύπαρξή τους στον Πανθρακικό. Ωστόσο, ήρθαν πιο κοντά πέρυσι, όταν ο Παπαδόπουλος πήγε στον Ατρόμητο. Για περίπου ένα τρίμηνο βρέθηκε στο Περιστέρι στο πλαίσιο της πρακτικής που χρειαζόταν να κάνει για να πάρει το πτυχίο του. Παρακολουθούσε μαθήματα σε μία σχολή τεχνικών διευθυντών και μέσα σε όλα χρειαζόταν να εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα και σε κάποιο προπονητικό επιτελείο.