ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώην παίκτης του παίρνει σούπερ μεταγραφή


Sportime Team

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώην παίκτης του παίρνει σούπερ μεταγραφή


Στα μέρη μας ο ΠΑΣ Γιάννινα τον έφερε το 2013. Μόλις είχε μείνει ελεύθερος από τη Νάπολι ο Κριστιάν Τσάβες και έκλεισε στους Ηπειρώτες.

Λίγος χρόνος χρειάστηκε για να δείξει τις δυνατότητές του. Απείθαρχος, βέβαια, και με διάφορα θέματα στα αποδυτήρια. Στο γήπεδο, όμως, έδινε ρέστα. Κατέγραψε 58 εμφανίσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 13 γκολ. Εάν δεν υπήρχαν άλλα θέματα, θα είχε πάει ακόμα καλύτερα.

Έφυγε από την Ελλάδα έχοντας κάνει προσφυγή και γύρισε στην πατρίδα του για την Μπράουν Αντρόγκε. Ακολούθησε η Γκουαρανί στην Παραγουάη και από πέρυσι τον Ιανουάριο η Αλντοσίβι.

Εκεί διαπρέπει. Τη φετινή σεζόν έγραψε το κοντέρ 21 συμμετοχές με οκτώ γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα. Συνολικά είχε 32 ματς και 13 γκολ με την ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Τα κατορθώματά του δεν έμειναν απαρατήρητα. Έτσι αναμένεται να γίνει μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού στην Αργεντινή. Ακόμη και εάν έχει πατήσει τα 32. Ο Κρίστιαν Τσάβες έχει μπει στα ραντάρ της Ροζάριο Σεντράλ. Η τελευταία κατέθεσε πρόταση 1.400.000 δολαρίων και υπό προϋποθέσεις μπορεί να ανέβει έως τα 2.000.000 δολάρια.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τον Αργεντινό. Το δεδομένο είναι ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και διαπρέπει και ότι πολλοί φίλαθλοι στα Ιωάννινα θα τον αναπολούν.


Sportime Extras