Κοντά στην πόρτα της εξόδου της Πόρτο βρίσκεται ο Σανσέλ Μπεμπά, μιας και η πραγματική ηλικία του τίθεται υπό αμφισβήτηση!

Κοντά στην πόρτα της εξόδου της Πόρτο βρίσκεται ο Σανσέλ Μπεμπά, μιας και η πραγματική ηλικία του τίθεται υπό αμφισβήτηση!

Συχνά έχουμε ακούσει διάφορες φήμες για Αφρικάνους ποδοσφαιριστές για το γεγονός πως άλλα χρόνια δήλωναν και άλλα χρόνια καθόριζαν την ηλικία τους. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Κονγκολέζος Σανσέλ Μπεμπά της Πόρτο.

Ο ίδιος βρίσκεται στους «Δράκους» από το καλοκαίρι του 2018, έχοντας αποκτηθεί από την Νιούκαστλ αντί περίπου 6 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος λοιπόν υποστηρίζει ότι έχει γεννηθεί στις 8 Αυγούστου του 1994. Την ίδια στιγμή ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχουν… τέσσερις πιθανές ημερομηνίες για τη γέννησή του.

Σύμφωνα με την δεύτερη εκδοχή έχει εξομολογηθεί στο κοντινό του περιβάλλον πως έχει γεννηθεί το 1990, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πιστοποιητικό γέννησης που δείχνει ότι έχει γεννηθεί τον Αύγουστο του 1988!

Παράλληλα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό φέρεται να τον είχε δηλώσει ως γεννημένο το 1991, για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Πού καταλήγουμε; Πώς ο Μπεμπά μπορεί να είναι από 27 έως… 33 ετών. Όλη αυτή η αμφισβήτηση φέρνει την Πόρτο πολύ κοντά στην μη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο