Πρίγιοβιτς

Όπως διαβάσατε χθες (3/4) στο Sportime, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Σερβίας, καθώς «έσπασε» την καραντίνα που του επιβλήθηκε μετά την επιστροφή στην πατρίδα του. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ συνελήφθη από την Αστυνομία, μαζί με άλλα δύο άτομα σε καφετέρια, καθώς κυκλοφορούσε μετά τις 17:00, που...

Όπως διαβάσατε χθες (3/4) στο Sportime, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Σερβίας, καθώς «έσπασε» την καραντίνα που του επιβλήθηκε μετά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ συνελήφθη από την Αστυνομία, μαζί με άλλα δύο άτομα σε καφετέρια, καθώς κυκλοφορούσε μετά τις 17:00, που ισχύει σχετική απαγόρευση ενώ «έσπασε» και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών μετά την επιστροφή του από τη Σαουδική Αραβία.

Τα άλλα δύο άτομα ήταν ο διάσημος τραγουδιστής, Ράντισα Τράικοβιτς Τζάνι με τη σύζυγό του, Σλάτζα και μάλιστα στον πρώτο επιβλήθηκε πλήρης καραντίνα, αφού ήρθε σε επαφή με τον Πρίγιοβιτς, που πρόσφατα επέστρεψε από τη Σαουδική Αραβία.

Τις τελευταίες ημέρες έχει εφαρμοστεί μέτρο για την επιβολή προστίμου 150.000 δηναρίων (1287 ευρώ) σε όποιον παραβιάζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας και ποινής φυλάκισης για επαναλαμβανόμενη παράβαση.