×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πρόεδρος Μπεσίκτας: «Θέλουμε επτά με οχτώ μεταγραφές»


    Μάριος Σταμπουλής

Πρόεδρος Μπεσίκτας: «Θέλουμε επτά με οχτώ μεταγραφές». Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, σε δηλώσεις του...


Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, σε δηλώσεις του μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας, τονίζοντας πως χρειάζεται επτά με οχτώ μεταγραφές.

Ο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, μίλησε σε ΜΜΕ της Τουρκίας, ξεκαθάρισε πως η ομάδα θέλει επτά με οχτώ παίκτες, σημειώνοντας πως στη λίστα βρίσκεται και ο Μενσά, ενώ «έσβησε τη φωτιά» γύρω από το ενδιαφέρον για τον Μπελοτέλι.

Παράλληλα, επιχείρησε για ακόμα μια φορά να «σβήσει» τη φωτιά που έχουν ανάψει τα δημοσιεύματα από Τουρκία και Ιταλία, αναφορικά με την υπόθεση του Μάριο Μπαλοτέλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είναι κανονική η περίοδος που περνάμε λόγω του κορονοϊού. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου και μόλις τώρα, αρχίσαμε να κάνουμε συζητήσεις για παίκτες που έρχονται και φεύγουν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό οικονομικά και αθλητικά. Πρέπει να πάρουμε 7-8 παίκτες. Οι υπογραφές που περιμένουμε δεν έχουν ξεκαθαρίσει εκτός του Ενσακαλά»

Για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους:

«Ο Μενσά είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην ατζέντα μας, αλλά δεν κοιτάμε μόνο αυτόν. Όσο για τον Μπαλοτέλι, ο προπονητής μας δεν το σκέφτεται ως μία εναλλακτική. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες που θέλει ο προπονητής μας. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέληση μας να σπαταλήσουμε χρήματα. Στόχος μας είναι να έχουμε παίκτες που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και τους στόχους μας. Το πιο δύσκολο βήμα είναι ότι έχουμε παίκτες με συμβόλαια 3-4 χρόνων που δε μπορούμε να ξεφορτωθούμε»

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα