Ροναλντίνιο: Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες

Κύλησαν έξι μήνες. Έξι περίεργοι μήνες για τον Ροναλντίνιο. Είχε μάθει αλλιώς. Όχι μέσα σε μία παγωμένη και εχθρική φυλακή για 32 ημέρες. Ούτε σε κατ' οίκον περιορισμό. Σε ένα λουξ δωμάτιο, αξίας 300 δολαρίων τη νύχτα.

Κύλησαν έξι μήνες. Έξι περίεργοι μήνες για τον Ροναλντίνιο. Είχε μάθει αλλιώς. Όχι μέσα σε μία παγωμένη και εχθρική φυλακή για 32 ημέρες. Ούτε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σε ένα λουξ δωμάτιο, αξίας 300 δολαρίων τη νύχτα.

Ο καιρός έφτασε και ο Ροναλντίνιο, θρύλος της Μπαρτσελόνα και της Βραζιλίας, ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί. Τον Μάρτιο είχε συλληφθεί, μαζί με τον αδερφό του, ενώ προσπαθούν να μπουν στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Η απάντηση που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στον πρόεδρο της Μπεσίκτας

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του θα αποχωρήσουν από την Παραγουάη, με προορισμό τη Βραζιλία. Ο αδερφός του ο Ρομπέρτο θα έχει την υποχρέωση να επιστρέφει στην Παραγουάη κάθε δύο μήνες και να εμφανίζεται σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει σε άλλη χώρα!

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε προβλέπει τα παραπάνω για τον Ρομπέρτο, αλλά πλήρη απαλλαγή για τον Ροναλντίνιο. Μάλιστα, το αδίκημα θα παραγραφεί από το μητρώο του.

Το πρόστιμο για το αδίκημά τους ορίστηκε στις 165.000 ευρώ.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE