Σάλος με παίκτη της Μπόκα που έγραψε «μια υπέροχη Πέμπτη» τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα


Αλέξανδρος Κωτάκης

Σάλος με παίκτη της Μπόκα που έγραψε «μια υπέροχη Πέμπτη» τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα


Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Μπόκα Τζούνιορς και των οπαδών της – αλλά και γενικότερα στην Αργεντινή- έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του Γκονζάλο Μαρόνι, την ημέρα ο κόσμος αποχαιρετούσε τον Ντιέγκο Μαραντόνα​.

Τη μέρα που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έλεγε το στερνό «αντίο» στον Ντιέγκο Μαραντόνα (την Πέμπτη 27/11), ο μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Γκονζάλο Μαρόνια έκανε… πέρα το πένθος για τον Αργεντινό «θρύλο» του ποδοσφαίρου και αποφάσισε να πάει διακοπές!

Μάλιστα δεν δίστασε να μοιραστεί τις όμορφε στιγμές που πέρασε και δημοσίως, κάνοντας την ανοησία να ανεβάσει μια φωτογραφία στα social media την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Μια υπέροχη Πέμπτη». Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις από τους ανθρώπους της Μπόκα, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.

Μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ανάρτηση του Γκονζάλο Μαρόνι.

«Δεν το ξεχνάμε και δεν τον συγχωρούμε»

«Τον λάτρευα ως ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο»

«Δεν έχει θέση αυτός ο άνθρωπος στην Μπόκα πλέον»

«Δεν σεβάστηκε ούτε τον Ντιέγκο, ούτε την Μπόκα, ντροπή του», ήταν μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από αυτό μεταξύ άλλων, ο 21χρονος Μαρόνι, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο της Αργεντινής , αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη Νιούελς. Μάλιστα κάποια Μέσα της χώρας αναφέρουν οτι είναι πιθανό να υπάρξουν και σοβαρές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του στην Μπόκα Τζούνιορς.


Sportime Extras