Συγκινητικός ο γιος του Μαραντόνα: «Αρχηγέ της καρδιάς μου δεν θα πεθάνεις ποτέ» (pic)

Μετά την πρωτότοκη κόρη και τον αδελφό του, και ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, αποχαιρέτησε τον Αργεντινό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μετά την πρωτότοκη κόρη και τον αδελφό του, ένα ακόμη μέλος της οικογένειας του Μαραντόνα, αποχαιρέτησε τον  Ντιέγκο.

Ο λόγος για τον γιο του τον Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ, ο οποίος είναι πολιτογραφημένος Ιταλός, καθώς γεννήθηκε το 1986 στη Νάπολη, όταν ο πατέρας του έπαιζε εκεί. Σήμερα είναι 34 ετών και αποτελεί καρπό του έρωτα του Ντιεγκίτο με την Κριστίνα Σινάγκρα, όντας τέκνο εκτός γάμου.

Να σημειώσουμε ότι ο Μαραντόνα Τζούνιορ δεν μπόρεσε να βρεθεί στην Αργεντινή για την κηδεία, καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νάπολης με κορονοϊό.

Έτσι αποχαιρέτησε τον Μαραντόνα διαδικτυακά με την παρακάτω συγκινητική ανάρτηση 

«Πόσο χαρούμενος ήμουν μαζί σου… Δεν μπορούσες καν να το φανταστείς, μόνο που σε έβλεπα δίπλα μου, ένιωθα ανίκητος!!! Πόσο θα μου λείψει από τη ζωή μου αυτή η αγκαλιά… Πόσο θα μου λείψει να κάθομαι μαζί σου και να βλέπουμε παρέα τον αγώνα της αγαπημένης μας Νάπολι!

Και τα παιδιά μου; Πώς θα είναι χωρίς τον αγαπημένο τους παππού; Σου υπόσχομαι ότι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, θα σε υπερασπίζονται πάντα και θα γεμίζουν με υπερηφάνεια όταν μιλάνε για τον παππού τους!

Αρχηγέ της καρδιάς μου δεν θα πεθάνεις ποτέ, διότι θα σε αγαπώ μέχρι την τελευταία μου ανάσα! Περίμενέ με να έρθω να σε βρω όταν έρθει η ώρα μου, διότι πάντα σε ήθελα στο πλευρό μου. Διότι ένας γιος δίπλα στον πατέρα του δεν έχει να φοβάται τίποτα! Καλό ταξίδι στο ‘’10’’ της καρδιάς μου. Σε αγαπώ»